Hlavní obsah

Koupí staré sedačky podpoříte nezávislou kulturu v Ostravě

Novinky, Jakub Labor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již středověké Shakespearovo divadlo Globe mělo hlediště, které se dělilo na místa pro šlechtu sedící a lůzu stojící. Dnes najdete v kamenných divadlech lóže ředitelské i jiné, ze kterých je k vidění za hodně peněz málo muziky.

Foto: Josse-photo

Zcela vyprodané hlediště Staré Arény

Článek

Nezávislý kulturní prostor Stará Aréna se snaží nalézt a oslovit nové fanoušky a podporovatele. K tomuto účelu připravila velice kreativní akci ve spolupráci s crowdsourcingovým portálem Kreativcisobě.cz, která nese název Kupte si Starou sedačku.

Pokud chcete mít jistotu, že na vás v divadle Stará Aréna s kapacitou 50 míst vždycky zbude místo, jednoduše podpořte provoz divadelního programu zakoupením klasické divadelní sklopné sedačky. Zajistíte tím také to, aby bylo ve Staré Aréně na co koukat, jelikož bez peněz ani nezávislá kultura uživí vlastní kamenný prostor.

Tým Staré Arény společně s vámi vybere v sále jednu sedačku, která vám bude vždy k dispozici na jakýkoliv program z produkce Staré Arény, i když bude beznadějně vyprodáno a o vaše místo se bude prát houf dalších kulturních nadšenců a zájemců. Bude to vaše stará sedačka. Aby bylo všem jasné, která sedačka je vaše, staří umělci ji podle vašeho přání výtvarně zpracují a zvelebí. Vaše soukromá sedačka tak získá osobitý a nezaměnitelný vzhled.

Jak jinak můžete podpořit Starou Arénu? Koupí dvou originálních placek s logem ve dvou základních barvách - v černé a bílé. Také si můžete zakoupit 5 vstupenek. Jednoduše dostanete pět volných vstupů na libovolnou divadelní, filmovou, hudební či jinou akci z produkce Staré Arény. Platnost těchto vstupenek je zcela neomezená.

Zakoupením roční permanentky získáte permanentní vstupenku na všechny divadelní, filmové, hudební či jiné akce z produkce Staré Arény s platností do 3. března 2015 (5. výročí založení Staré Arény).

Samozřejmě můžete Starou Arénu podpořit také zakoupením zadaného představení, které odehraje inscenační tým jen pro vás a vaše přátele. Bavil by vás i večírek? Není nejmenší problém. Mladí umělci, které znáte z divadelních projektů Staré Arény, připraví celovečerní program jenom pro vás a vaše hosty. Sami si zvolíte, zda chcete vidět divadlo, poezii, hudbu, tanec či výtvarno. Sami si také pozvete hosty, jejichž počet je omezen pouze kapacitou sálu.

Pokud vám není lhostejná ostravská nezávislá kulturní scéna, můžete Starou Arénu podpořit touto cestou do neděle 16. března.

Reklama

Výběr článků

Načítám