Hlavní obsah

Koncert Divokýho Billa doma v Úvalech viděl rekordní počet fanoušků

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bonusový úvalský koncert Divokýho Billa na domácí půdě překvapil rekordní návštěvností. Kapelu na podiu podpořilo ještě více hostů, než bylo plánováno a došlo i na předání Zlatých desek za prodej novinkového alba "15".

Foto: Robert Brajer

Divokej Bill, Úvaly 2013

Článek

Na úvalském sportovišti se sešlo v sobotu 21. září přes 4000 fanoušků, aby si užili poslední koncert Divokýho Billa v tomto roce.

Odměnou byl opravdu pestrý program čítající několik hostujících předkapel (např. Liwid), večerem provedl bavič Miloš Knor, známý například z pořadu Na stojáka a přímo s Billama si přišli zahrát kamarádi z kapel Wohnout, Rybičky 48, Lety mimo, Medvěd 009, Imodium, Zakázané ovoce či Holokrci a společně odehráli téměř tříhodinovou show.

Pauza v polovině koncertu patřila oslavám úspěchu novinkového alba s názvem „15“. Za jeho prodej získal producent alba Pavel Karlík a každý člen kapely od vydavatelství Supraphon Zlatou desku.

„Máme radost, že jsme naší šestou deskou fanoušky nezklamali, je to pro nás motivace do dalšího skládání a koncertů,” uvedla kapela po koncertě.

Momentálně skupina připravuje nový videoklip ke skladbě „Dolsin“, která bude druhým singlem z aktuálního alba a přemýšlí nad bohatou koncertní sezónou, plánovanou na rok 2014.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám