Hlavní obsah

Knihu Labyrint záhad představí v Ostravě její autor

Novinky, Marcela Stehlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známý spisovatel, záhadolog a scenárista Arnošt Vašíček bude dalším hostem pořadu Knihovnické středy v Moravskoslezské vědecké knihovně v Ostravě.

Foto: Jana Leparová

Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě

Článek

Pravidelný cyklus kulturních a vzdělávacích přednášek a besed Knihovnické středy nastartovala Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě již v lednu. V periodicitě jednou až dvakrát měsíčně se v její studovně budou střídat autoři literárních děl, historikové, architekti, fotografové i cestovatelé, aby se představili v zajímavých pořadech široké veřejnosti.

Ve středu 15. února v 17.00 proběhne setkání s Arnoštem Vašíčkem, jehož znají mnozí jako autora poutavých knih plných záhad, také jako autora knižní podoby seriálů Ďáblova lest a Ztracená brána. Jeho poslední kniha Labyrint záhad poodkrývá další tajemství a přináší překvapivé objevy. A právě tuto knihu autor návštěvníkům představí.

Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace…. to je hlavní obsah děl Arnošta Vašíčka. Návštěvníky středečního setkání čeká zajímavý zážitek.

Reklama

Výběr článků

Načítám