Hlavní obsah

Klipem Vysočiny je Pro Křídlovku od El’brkas

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž o nejlepší videoklip Zoom Vysočiny 2012 našla vítěze. Více než 3000 hlasů rozhodlo o tom, že první ročník ankety pořádané kulturním magazínem Zoom vyhrála kapela El’brkas s klipem Pro Křídlovku.

Foto: Michaela Poláková

Kapela El'brkas

Článek

Magazín Zoom vzniká pod hlavičkou havlíčkobrodské televize HBin. Hlasování bylo ukončeno v polovině prosince. Do té doby spolu kapely bojovaly doslova na krev. „Během posledního týdne přišla polovina celkových hlasů, navíc se první trojice neustále přetahovala o vítězství,“ řekl za pořadatele manažer kulturního magazínu Zoom Ondřej Rázl.

Nejvíc hlasů nakonec získala melodic rock’n'rollová partička El’brkas z Havlíčkova Brodu, která s klipem Pro Křídlovku nasbírala 1188 hlasů (32 %). Kluci z kapely si tak odnesou věcné ceny od sponzorů a poukázku na nahrávání singlu v hodnotě 10 000 Kč od Studia Rápotice a mediálního partnera Vysočina-news.cz. Chybět nebude ani pozvánka na festival Svět(láá…)fest.

Druhou příčku obsadili chotěbořští Defragmenti se ziskem 1055 hlasů. Ti si kromě cen odnesou padesátiprocentní slevu na nahrávání. Na třetím místě pak skončila hard-rocková kapela Black Dolphins s počtem 890 hlasů, která získá pětadvacetiprocentní slevu do Studia Rápotica a další věcné ceny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám