Hlavní obsah

Kladno hostilo Svatební veletrh 2014

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 22. února se v prostředí kladenského autosalonu Nevecom konal Svatební veletrh. Akci moderovala herečka Bára Štěpánová.

Foto: Petr Mráček

Bára Štěpánová

Článek

Bára, která v současné době hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se ujala moderování této kulturně-společenské akce na výbornou.

Hvězdou letošního ročníku byla operní pěvkyně, sopranistka Pavlína Senič, která se ukázala v nádherných, netradičních svatebních šatech a zazpívala několik árií vhodných právě pro slavnostní okamžik, jakým svatba v životě určitě je. Doprovázel ji hudební soubor Musica festiva di Praga. Pavlína Senič se stala i patronkou letošního veletrhu.

Pavlína Senič prozradila, že je vdaná již podruhé a to za stejného muže, kterým je hudebník a exposlanec Tomáš Úlehla, který na veletrhu také zazpíval. „Já si Tomáše vzala jednou na radnici a podruhé před dětmi, o které se stará Nadační fond Kopretina, jehož jsem patronkou. A klidně bych si ho vzala i potřetí. Je to totiž úžasný manžel a hlavně skvělý otec naší dcery,” řekla Pavlína Senič.

Hosté veletrhu mohli vidět módní přehlídku svatebních šatů, podívat se na stánky, kde byla k vidění spousta věcí týkající se svateb jako krabičky na výslužky, dorty a koláčky, ochutnávky pohoštění, míchaných drinků, či v neposlední řadě módní doplňky ke svatebním šatům. V programu dále vystoupily místní mažoretky, k vidění byla i ukázka líčení pro svatební den.

Akci zhlédlo více než 500 návštěvníků z Kladna a blízkého okolí.

Reklama

Výběr článků

Načítám