Hlavní obsah

Kladeňák Jarda Tauber má první videoklip a plánuje turné s Petrem Jandou

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má za sebou úspěšná zahraniční turné s legendárním Petrem Jandou, k vidění je také s kapelou PLÁN B a příležitostně doprovodí třeba i Leonou Machálkovou. Řeč je o muzikantovi Jardovi Tauberovi (24), který se nyní vydal i cestou sólové tvorby.

Foto: archív autora

Jarda Tauber

Článek

Debutová píseň včetně videoklipu vyšla v minulých dnech a nese název „Dávno v nás“. Jarda je autorem hudby a spoluautor textu. „Nápad jsem do studia přinesl já, nicméně píseň prošla pod rukami producenta Ondřeje Žatkuliaka pár úpravami,“ říká Jarda Tauber.

Právě Ondřej byl jedním z kmotrů nového videoklipu. „Zároveň s Ondrou pracuji i na svých dalších písních. Momentálně jsou hotové celkem tři a pracujeme na čtvrté. Kromě toho začínáme společně dělat na dalších projektech pro jiné interprety,“ dodal mladý muzikant.

Hlavní role ve videoklipu se zhostil sám Jarda Tauber. Jeho dívku si zahrála Anežka Fojtáchová. Jarda si navíc vše kolem videoklipu zajistil sám. „Mám s kolegou hudební agenturu, která kapelám poskytuje komplexní servis, takže si určité věci dokážu zatím zajistit sám,“ řekl mladý umělec.

Jarda Tauber již nyní plánuje svůj další videoklip, na který se veřejnost může těšit v nejbližších měsících. Zároveň se připravuje na další zahraniční turné s Petrem Jandou. Tentokrát společně vyrazí začátkem března na Floridu.

Reklama

Výběr článků

Načítám