Hlavní obsah

Kickboxerský Tiger team získal 5 ocenění za rok 2016

Novinky, Zbyněk Góralczyk

V prostorách pražské restaurace U Anežky proběhlo slavnostní vyhlášení nejlepších kickboxerských klubů pod hlavičkou největší kickboxerské organizace v ČR, Českým svazem full kontaktu. Pankrácký Tiger team získal hned 5 ocenění.

Foto: Zbyněk Góralczyk

Marek Procházka (reprezentant ČR), Alois Škeřík (trenér) a Zbyněk Góralczyk (hlavní vedoucí klubu) přebírají cenu za Nejlepší plnokontaktní klub v ČR.

Článek

Rok 2016 byl pro pankrácký kickboxerský klub Tiger team více než úspěšný. V pátek 13. ledna se v prostorách pražské restaurace U Anežky uskutečnilo slavnostní vyhlášení nejlepších kickbxerských klubů a jednotlivců za rok 2016. Vyhlašování probíhalo pod hlavičkou Českého svazu fullkontaktu, který je největší českou organizací kickboxu.

Tiger team získal prvenství v následujících kategoriích:

Nejlepší klub ve všech plnokontaktních disciplínách (K1, Low kick a fullkontakt).

Nejlepší klub v kategorii Full kontakt.

Nejlepší klub v kategorii Lowkick.

Nejlepší klub v kategorii Pointfighting (polokontaktní disciplína pro děti a juniory).

Zároveň byl vyhlášen Marek Procházka celkovým vítězem kategorie jednotlivců za plnokontaktní disciplíny. Marek je dlouholetým reprezentantem a zároveň trenérem v Tiger teamu.

Novinkou v letošním roce, je vítězství v kategorii Pointfighting, kde se pankráckému týmu podařilo v průběhu jednoho roku vybudovat skvělý tým, který posbíral mnoho ocenění a medailí. Zároveň Michaela Góralczyková z Tiger teamu vyhrála s velkým náskokem kategorii Pointfighting jednotlivců.

Velké poděkování za tak skvělé výsledky patří nejen všem fighterům, ale především oběma trenérům (Alois Škeřík za plnokontaktní disciplíny a Michal Němeček za pointfighting) za skvělou přípravu a nasazení.

Poděkování patří také všem závodníkům za nasazení a píli, ale hlavně za skvělou reprezentaci klubu a českého kickboxu v zahraničí.

Je skvělé, že původně rodinně založený klub, který neměl nikdy sportovní ambice, se v průběhu let rozvinul a byl schopen svým členům nabídnout kromě kondičního cvičení i špičkovou sportovní přípravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám