Hlavní obsah

Kelly Family se chystají na vánoční turné

Novinky, Milan Papežík

Pro některé skvělá novina, pro posměváčky spíše noční můra. Ano, Kelly Family jsou zpět. Někteří je odepisovali a nevěřili, že jsou legendární Kellyovi ještě schopni společně něco vytvořit. Nyní ale slavná rodinka tyto spekulace s nadhledem vyvrací.

Foto: Milan Papežík

Patricia, Paddy a Kathy Kelly, Stille Nacht 2011 (3.12.2011 Regensburg)

Článek

Někteří z členů této irské hudební skupiny se chystají na vánoční turné s příznačným názvem Stille Nacht (Tichá noc). Nejedná se přímo o comeback této kapely, ale o vánoční projekt, jenž má přiblížit divákům pravý smysl Vánoc, na který se v dnešní uspěchané době často zapomíná.

Sourozenci Kathy, Paul, Joey, Patricia a Paddy Kelly doprovázeni hudebníky z celého světa, herci a tanečníky se s tímto úspěšným projektem představili již loni a zaznamenali enormní úspěch.

Turné Stille Nacht bude i letos probíhat pouze v německých městech, ale není pochyb o tom, že do těch méně vzdálených od našich hranic zavítají i věrní čeští diváci. Mimo Berlín, Kolín nad Rýnem, Dortmund nebo Hamburg se koncerty uskuteční také v příhraničních Drážďanech, Hofu nebo Zwickau a právě na tyto show jsou vstupenky dostupné i přes českého předprodejce.

Kdo ví? Není vyloučené, že se dočkáme v budoucnu opravdového comebacku kapely nebo přinejmenším dalších společných vystoupení. Že by zavítali ve větším počtu i k nám? To se nechme překvapit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám