Hlavní obsah

Kávu a zákusek v Kroměříži přinesou herečky

Novinky, Veronika Jurčová

Zlínští divadelníci zvou v neděli 16. února do restaurace a kavárny Scéna v Kroměříži, kde bude připravena divadelní pastva pro oko, ucho i ty nejmlsnější jazýčky.

Foto: Pavla Klára Urbášková

Výstava Kavárna Monte Carlo je putovní. Na zlínské vernisáži ve Zlatém zrnku obsluhovala Hana Tomáš Briešťanská.

Článek

V 16.00 se uskuteční vernisáž výstavy fotografií z inscenací, které jsou v Městském divadle Zlín právě na repertoáru včetně nové komedie Hrabě Monte Carlo, která se z velké části odehrává právě v kavárně.

Obsluhovat budou zlínské herečky. Návštěvníci se mohou těšit i na další osobnosti, které znají z divadelních prken, například na herce Rostislava Marka, který z Kroměříže pochází. K poslechu i zpěvu zahraje divadelní kapela Proužkovaní.

„Protože naše divadlo nemá svou vlastní a jedinečnou divadelní kavárnu, rozhodli jsme oslovit několik podniků ve Zlíně i jeho okolí a diváci budou moci do konce sezóny navštívit v celém Zlínském kraji naše partnerské divadelní kavárny,” uvedla šéfka vnějších vztahů Městského divadla Zlín Vladimíra Dvořáková s tím, že na každém z míst bude připraveno milé překvapení v podobě speciálního divadelního menu.

„Kdo si dá dvě kávy a dva zákusky, dostane poukaz na volnou vstupenku na komedii Hrabě Monte Carlo, kterou hrajeme ve Velkém sále,“ upřesnila.

Projekt divadelních kaváren odstartoval letos v lednu ve zlínské kafírně Zlaté zrnko. Z Kroměříže se 13. března přesune do Městské kavárny v Otrokovicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám