Hlavní obsah

Karvinský magistrát se vrací k obvyklým úředním hodinám

Novinky, Lukáš Hudeček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od pondělí 20. dubna vyřídíte neodbytné záležitosti na karvinském magistrátu v pondělí a ve středu od 7.30 do 17.30 hodin mimo hodinovou pauzu na provedení dezinfekce prostor.

Foto: statutární město Karviná

Budova "C" karvinského magistrátu

Článek

Na základě mimořádného opatření Vlády České republiky obnovuje karvinský magistrát od pondělí 20. dubna úřední hodiny v plném rozsahu. Doporučuje však i nadále využívat písemný, elektronický (email, datová schránka, portál občana) či telefonický kontakt.

Stále rovněž platí, že za účelem omezení pohybu osob došlo k pozastavení a omezení povinností občana při vydávání osobních dokladů (občanský průkaz, pas), při prokazování totožnosti i prokazování odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel (řidičský průkaz) a do odvolání nebude Magistrát města Karviné nabírat žádosti o občanské průkazy, cestovní doklady, řidičské průkazy a rovněž budou eliminovány žádosti o změnu trvalého pobytu.

ÚŘEDNÍ HODINY:

Pondělí a středa: 7.30–12.00 a 13.00–17.30 hodin

Pondělí a středa: 7.30–12.00 a 13.00–17.30 hodin Úterý a čtvrtek: 7.30–12.00 a 13.00–16.00 hodin,

Pondělí a středa: 7.30–12.00 a 13.00–17.30 hodin Úterý a čtvrtek: 7.30–12.00 a 13.00–16.00 hodin, pouze objednaní klienti

Pátek: uzavřeno

Mezi 12. a 13. hodinou bude probíhat provozní přestávka na dezinfekci prostor.

REŽIM NA JEDNOTLIVÝCH BUDOVÁCH MAGISTRÁTU

Budova A (vedení města, tajemník města, Oddělení lidských zdrojů)

Po celý pracovní týden je zajištěna služba vrátného.

Budova B (Odbor komunálních služeb, Odbor majetkový, Odbor stavební a životního prostředí, Odbor organizační) 

V pondělí a ve středu je vstup umožněn pouze hlavním vchodem (od veterinární kliniky). Vstup do budovy koriguje zaměstnanec magistrátu. V úterý a ve čtvrtek si objednané klienty vyzvedne u bočního vchodu do budovy (od kostela sv. Marka) po zazvonění na zvonek pověřený úředník.

Budova C (Odbor správní, Odbor ekonomický, Odbor školství a rozvoje, Odbor sociální)

Před budovou bude umístěn vyvolávací systém. Klienti si vyzvednou lístek a vyčkají na výzvu k vstupu do budovy. V úterý a ve čtvrtek bude umožněn vstup pouze objednaným klientům. V pátek bude umožněn vstup pouze na podatelnu, pokladnu a CzechPOINT.

Budova D (Odbor sociální) 

V pondělí a ve středu bude komunikace s klientem probíhat přes okno přízemní kanceláře. V případě potřeby jednání v kanceláři si klienta osobně vyzvedne pověřený pracovník. V úterý a ve čtvrtek bude umožněn vstup pouze objednaným klientům, které si u vchodu do budovy vyzvedne pověřený úředník.

U vstupu do všech budov bude umístěna dezinfekce. Úřad žádá občany, aby dodržovali zpřísněná hygienická pravidla, tzn. měli ústa a nos zakryty rouškou, ústenkou, respirátorem nebo šátkem a udržovali mezi sebou dvoumetrový rozestup.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám