Hlavní obsah

Karvinská průmyslová škola pořádala Den otevřených dveří

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnešní odpoledne patřilo v Karviné na Průmyslové škole veřejnosti. Průmyslovka si připravila bohatý program pro všechny zájemce o studium na některém z oborů, které tato škola nabízí.

Foto: Pavel Jaňurek

SPŠ Karviná

Článek

Dveře školy se otevřely přesně ve dvě hodiny odpoledne a otevřeno zůstalo až do šesté hodiny. Příležitost nahlédnout do prostor školy a poznat tak prostředí, ve kterém budou někteří studenti studovat, využila v Karviné početná skupina lidí, především z řad žáků základních škol. Návštěvníci přijeli z celého Moravskoslezského kraje.

Studenti Střední průmyslové školy provázeli zájemce po škole. V odborných učebnách prováděli studenti praktické ukázky programovacích jazyků a ukázky prací v elektrodílnách.

Všem účastníkům byly rozdány informační letáky a studenti daných oborů jim poreferovali o všem, co může adepta na studenta zajímat. Kromě činnosti profesorů a studentů mohli návštěvníci také shlédnout dataprojekci fotografií a filmů této školy.

Škola v příštím školním roce otevře 4 obory: Informační technologie, Technické lyceum, Strojírenství a Elektrotechniku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám