Hlavní obsah

Karlovarský kraj plní přání, dárky putují k seniorům i pod vánoční stromky dětí z pěstounských rodin

Novinky, Alena Lochmannová

Vánoční strom splněných přání – to byla předvánoční akce Karlovarského kraje, díky které mohli lidé z našeho regionu udělat radost a pořídit vánočními dárky seniorům ze Zařízení následné rehabilitační a hospicové péče Nejdek a dětem, o které se starají trvalí pěstouni.

Foto: KÚ Karlovarského kraje

Obdarované seniory a děti vytipovalo vedení nejdeckého zařízení a krajský úřad.

Článek

Dárky předala seniorům v Nejdku těsně před vánočními svátky hejtmanka Jana Vildumetzová, děti z pěstounských rodin je dostanou přímo pod stromeček.

Obdarované seniory a děti vytipovalo vedení nejdeckého zařízení a krajský úřad, který spolupracuje s rodinami trvalých pěstounů.

„Podařilo se nám splnit všechna přání pro 14 seniorů a pro 19 dětí. Lidé z nejdeckého zařízení byli velmi skromní, přáli si většinou deky nebo polštářky. U dětí převažovaly hračky, především stavebnice, ale Ježíšek by měl přinést i krásné nákladní auto nebo kopačky a fotbalový míč. Dárky seniorům jsem předala přímo v Nejdku a věřte mi, že to pro mě byly velmi nádherné a dojemné chvíle. Udělat radost druhému je to nejhezčí, co zvlášť před Vánoci můžete zažít. Chtěla bych moc poděkovat všem lidem, kteří dárky nakoupili a přivezli, neskutečně si toho vážíme," řekla hejtmanka Jana Vildumetzová, která si také v předvánočním shonu našla čas a nakoupila řadu dárků.

Dárky pro děti si vyzvedli pěstouni, aby je dětem mohli dát na Štědrý den pod vánoční stromek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám