Hlavní obsah

Karlínské Spektrum otevírá Klub hráčů deskových her – Desku

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Baví vás hrát společenské stolní hry a deskovky a nemáte nikoho, kdo by si je s vámi zahrál? Chtěli byste vyzkoušet hru, kterou doma nemáte, upoutala vás, ale nevíte, zda se vyplatí si ji koupit? Není nic jednoduššího než si ji vyzkoušet.

Článek

Přijďte poslední březnový den, v pátek 31. od 15 do 18 hodin do Klubu hráčů deskových her – Desky, který najdete ve třetím patře budovy Karlínského Spektra DDM hl. m. Prahy na Karlínském náměstí. Hry jsou vhodné pro kohokoli od osmi let, pro malé návštěvníky máme ve Spektru jiné vyžití. Kapacita klubu je asi 30 míst, pokud by byla účast vyšší, najde se pro návštěvníky větší místnost.

V Desce na vás čeká velké množství strategií, vědomostních kvízů, karetních her. Navíc díky své návštěvě získáte karty do originální hry. Takže čím častěji přijdete, tím více karet dostanete.

Budete-li chtít pomoci s novou hrou, kterou jste nikdy nehráli a má komplikovaná pravidla, rádi vám pomůžeme, protože vždy je lepší hrát hru napoprvé s někým, kdo už ji hrál nebo o ní něco ví.

Schůzky hráčů budou probíhat nepravidelně, o časech setkání budou moci rozhodovat všichni, kdo se dostaví na první setkání 31. března od tří hodin odpoledne.

Seznam her, které v Desce najdete:

6 bere! / Arkham Horror / AZ kvíz speciál: věda a technika / Bang! / Cacao / Carcassonne / Citadela / Cortex Geo / Česko – otázky a odpovědi / Česko: Junior / Děti z Carcassonne / Dominion / Dobble / Duchová v koupelně – 2x / Evoluce: O původu druhů / Evropa – otázky a odpovědi / Fazole / Hvězdokupy / Jungle Speed / Kde leží Řáholec? / Lucky Loop / Na prodej / Nox / Osadníci z Katanu: Základní hra + rozšíření / Pexetrio Plus: Znáš naše savce? / Pexetrio: Znáš naše stromy? / Pexetrio Plus: Znáš vodní zvířata? / Port Royal / Příroda v kostce / Auto Block / Sabotér / Schovej a najdi Safari / V kostce! Svět / Šílený prófa / Šplouch / Telepatie / Tik Tak Bum! / Timeline: Události / Vikingové v bouři / Vše nej

Kontakt: Renata Farry, renata.farry@ddmpraha.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám