Hlavní obsah

Karel Poklop přivezl z Mistrovství ČR v elektronických šipkách dvě cenné trofeje

Novinky, Petra Kulhánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu 24. – 26. listopadu proběhlo v KD ve Žďáru nad Sázavou Mistrovství České republiky v elektronických šipkách jednotlivců, dvojic a mládeže & National Open EDU v elektronických šipkách a Mezinárodní mistrovství ČR v kriketu.

Foto: Petra Kulhánková

finalisté turnaje dvojic Mistr Double In. Zleva Jiří Kulhánek, Karel Poklop, František Humpula a Daniel Barbořák

Článek

Po tři dny bojovali hráči o tituly v hlavních soutěžních kategoriích i v mnoha doplňkových turnajích. Již v pátek se o první překvapení mistrovství postaral hráč ŠK Řenčováci Řevničov Karel Poklop, který skončil společně s Martinem Hoffmanem na třetím místě v turnaji kriketu mužů.

Zatímco Martin Hoffmann má bohaté zkušenosti z mnoha evropských turnajů a je předním hráčem EDU Ranking Men, Karel Poklop se Mistrovství ČR zúčastnil letos poprvé a zabodoval hned ve dvou soutěžních kategoriích. Stříbro vybojoval Pavel Drtil z týmu 40+ Trutnov, který ve finále podlehl svému týmovému kolegovi Karlu Sedláčkovi.

V neděli byly na programu turnaje dvojic mužů, dvojic žen a mládežnické kategorie. V nich hráči z Rakovnicka zastoupení neměli. Do turnajů dvojic mužů nastoupila dvojice Karel Poklop (ŠK Řenčováci Řevničov) a Jiří Kulhánek (Bakalář DC Kalivody).

„Naše“ dvojice se probojovala až do finále turnaje MISTR DOUBLE IN, kde narazila na loňské mistry ČR dvojic ve složení František Humpula a Daniel Barbořák (oba z týmu Gerlich Fulnek). Ti po zásluze zvítězili, rakovnická dvojice obsadila druhé místo a o třetí místa se podělili Pavel Jirkal (Zákeřňáci DC Praha) s Janem Hlaváčkem (Qvíčepu Příbram) a Václav Janošťák (Tajfun Darts Havlíčkův Brod) s Pavlem Strašilem (DC Přibyslav).  

Mistrovství ČR v elektronických šipkách proběhlo pod záštitou hejtmana Kraje Vysočina MUDr. Jiřího Běhounka a starosty města Žďáru nad Sázavou Mgr. Zdeňka Navrátila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám