Hlavní obsah

Kapela Škwor vystoupí v Hradci Králové

Novinky, Denisa Nováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známá česká kapela se rozhodla oslavit své dvacáté výročí ve velkém. Pro letošní rok si připravila doposud největší halové turné nazvané, podle své zatím poslední desky, Uzavřenej kruh. Během této šňůry zavítají i do Hradce Králové, a to 30. března. Svoji show představí ve sportovní hale TJ Slavia.

Foto: Lukáš Kadeřábek

Kapela Škwor

Článek

Brány se otevřou v 18:00 hodin a samotný koncert je naplánovaný na 19:30. Jelikož se jedná o jubilejní výročí jejich založení, organizátoři slibují opravdový nářez, a všichni příznivci tvrdé muziky si tak přijdou na své.

Kapela zahraje jak své nejznámější hity, tak především novinky z nejnovějšího alba. Vstupenky sice mizí rychle, ale stále je možné si je zakoupit v sítích Ticketstream.

Skupina Škwor v průběhu své hudební dráhy stihla vydat už deset řadových alb a několik kompilací, včetně DVD s videoklipy a se záznamy z koncertů. Avšak vzhledem k tomu, s jakým elánem přistupuje ke stávajícímu turné, mají se fanoušci stále na co těšit.

Reklama

Výběr článků

Načítám