Hlavní obsah

Kandidáti TOP 09 do libereckého zastupitelstva besedovali s občany

Novinky, Dana Lapáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neformální setkání s kandidáty TOP 09 do libereckého zastupitelstva s občany Liberce se uskutečnilo v úterý 24. června od 18 hodin, v oblíbené vinotéce Hruška ve Fügnerově ulici.

Foto: Martina Rambousková

členové TOP 09 v Liberci, uprostřed Petr Pošmourný, krajský předseda TOP 09

Článek

Přítomni byli ti, jejichž jména jsou v první desítce na liberecké kandidátce TOP 09 do komunálních voleb, setkání podpořil i krajský předseda TOP 09 Petr Pošmourný, regionální předseda TOP 09 Petr Bušanský a krajská manažerka Martina Rambousková. Akci moderovala Mgr. Zora Machartová, lídryně kandidátky za TOP 09.

Jednotliví kandidáti se svým občanům představili a seznámili je se svými plány a prioritami (problematika veřejných zakázek, řízení příspěvkových organizací, dopravní situace v Liberci, cyklostezky, IT řízení města a další), se kterými jsou odhodláni do bitvy o magistrát jít.

Malá ochutnávka před konečným zveřejněním liberecké kandidátky za TOP 09: Mgr. Zora Machartová – ředitelka sdružení Tulipan, František Gábor – válečný veterán, Ondřej Steger – IT konzultant, Martin Dušek – jednatel firmy, Robert Korselt – obchodní ředitel, Pavel Maškarinec – vysokoškolský pedagog, Dana Lapáčková – péče o autistickou dceru a práce v sociálních službách. Konečná kandidátka bude zveřejněna koncem měsíce, kdy ji definitivně schválí regionální výbor.

„Za celou libereckou kandidátkou stojím a jsem přesvědčen, že jsme si vybrali to nejlepší, co jsme mohli,“ řekl během večera regionální předseda TOP 09 Petr Bušanský. V podobném duchu se vyjádřil i krajský předseda TOP 09 Petr Pošmourný.

„Byl to velmi příjemný večer, a nejen díky dobrému vínu, ti lidé mají mou důvěru,“ řekl jeden místní občan na závěr večera.

Reklama

Výběr článků

Načítám