Hlavní obsah

Kamil Střihavka a jeho The Leaders zazpívají v Holešově

Novinky, Dana Podhajská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Akustický koncert jedné z největších českých rockových star se na zámeckém nádvoří koná 19. května. Kamil Střihavka s kapelou představí své hity a léty prověřené skladby stejně jako písně, které na živo nikdy nehrál. Jak sám říká, obléknul je do netradičních aranží.

Foto: MKS Holešov
Článek

„Akustické koncerty mi umožňují začlenit známé věci do těch komorněji laděných. Ta komorní poloha a celková dramaturgie je natolik odlišná, že se dá s rockovými koncerty velmi těžko srovnávat,” řekl Kamil Střihavka o projektu, se kterým hostuje po Česku již tři roky.

Koncert je výhradně k sezení a vsedě hraje i celá kapela. Autorský tým přitom neklade důraz jen na komornost, ale i na exkluzivitu prostředí. „Na zámek v Holešově se moc těšíme, naše představy o mimořádnosti prostoru naplňuje,” dodal zpěvák.

Vstupenky na koncert Kamila Střihavky a The Leaders lze již nyní koupit v předprodeji on-line na www.holesov.info nebo osobně v Městském informačním centru v Holešově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám