Hlavní obsah

Jemnický Fest se připravuje na jaro, zveřejnil jména účinkujících

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizátoři Jemnického Festu poodkryli seznam účinkujících na jeho další jarní část, která se uskuteční 20. dubna v Jemnici na Třebíčsku. Jemnický Fest vždy otevírá a uzavírá festivalovou sezónu.

Foto: archiv kapely

Kapela Děda Mládek Illegal band je na české hudební scéně již 15 let.

Článek

V sobotu 20. dubna otevře, tak jako každý rok, festivalovou sezónu Jemnický Fest. I pro letošní rok jsou na programu známá i méně známá jména.

Mezi ty známé patří již legendární skupina Děda Mládek Illegal Band anebo Objev roku 2012 v Českém Slavíkovi - Koblížc!. Dále na Jemnickém Jaro Festu 2013 vystoupí The Snuff, AppEND X, jemnická taneční skupina 4K a celou noc uzavře zábavová kapela Vigo z Jihlavy.

Jako moderátoři a zároveň zpěváci budou na scéně opět Martin Kubín a Veronika Novaková.

A co návštěvníky festivalu dlouhodobě žádaný (podepisovali i petice) Tomáš Klus? "Tomáš Klus do Jemnice na Jemnický Fest ani letos nepřijede," informoval jeden z organizátorů Jirka Prokeš. "Zpěvákova manažerka nám sdělila, že vzhledem k velkému zájmu fanoušků jezdí do prostor s kapacitou pro více jak 500 návštěvníků," dodal Prokeš.

Bližší informace budou zavčas zveřejněny na www.facebook.com/JemnickyFest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám