Hlavní obsah

Jeden z jarních koncertů absolvuje Helena Vondráčková v brněnském Sono Music Clubu

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sérii koncertů podnikne v příštích dnech a týdnech zpěvačka Helena Vondráčková. Zatímco za zády bude mít tradiční kapelu Charlie Band, na programu budou nejen její největší hity, ale i nové písničky. Jednou ze zpěvaččiných zastávek bude ve čtvrtek 26. března také Brno.

Foto: Tino Kratochvíl

Helena Vondráčková s Petrem Vondráčkem v televizním pořadu Zpívá celá rodina, který se také natáčí v Brně.

Článek

Naši mezinárodně nejúspěšnější českou zpěvačku, která loni oslavila neuvěřitelných pět desetiletí na scéně, čeká zajímavý a i po pracovní stránce nabitý rok. Kromě řady vystoupení v Česku i na Slovensku to budou například dva významné koncerty v Praze - "narozeninový" v červnu v Paláci Žofín, vánoční v prosinci v Lucerně.

Přitom bude k vidění rovněž na televizní obrazovce. Jako porotkyně se Helena Vondráčková - po boku Ondřeje Hejmy, Oty Balage a Debbi - objeví v hudebně-zábavném pořadu Zpívá celá rodina, který v Brně natáčí režisér Petr Soukup. Na podzim pak zpěvačku uvidíme i ve dvou pražských muzikálech.

Nyní se však po roce vrací opět do Brna. Písně jako Červená řeka, Přejdi Jordán, A ty se ptáš co já, Já půjdu dál, To tehdy padal déšť, Sladké mámení, Dlouhá noc, Lásko má, já stůňu, Máš sílu vstát, Nespíš, Málo mám lásky tvé nebo 2000 perel zazní naživo v podání Heleny Vondráčkové na jejím koncertě, který proběhne v moderním hudebním sále Sono Music Club na ulici Veveří v Brně ve čtvrtek 26 března.

Sono Music Club disponuje prvotřídním ozvučením a tento unikátní prostor jistě umocní zážitek z vystoupení jedné z našich nejlepších zpěvaček.

Další informace www.helena50.cz/cz, www.vondrackova.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám