Hlavní obsah

Je to potvrzené, Paddy Kelly se svou rodinou Kelly Family vystupovat nehodlá

Novinky, Milan Papežík

Nejznámějším a nejpohlednějším zpěvákem kapely Kelly Family byl bezesporu pro všechny Paddy. Nyní kapela ohlásila comeback, v rámci kterého vystoupí 8. března 2018 v O2 aréně v Praze, a všichni bývalí fanoušci z 90. let počítají s tím, že Paddy se tohoto comebacku zúčastní. Budou zklamáni...

Foto: TV VOX

Michael Pateick Kelly - Sing meinen Song

Článek

Michael Patrick (Paddy) dělal vždy tu největší show a jeho charisma bylo tak velké, že by mu leckteří frontmani světoznámých kapel mohli závidět.

Dříve veselý kluk, později nešťastný člověk, který před slávou v roce 2005 utekl do kláštera, kde se stal mnichem a schovával se před životem světové hvězdy. To byl Paddy Kelly. A protože je hudba jeho život, nevydržel dlouho a znovu se dal tentokrát na sólovou dráhu, kde se mu dodnes velice daří.

Michael Patrick nyní v Londýně dotočil své již čtvrté sólové album, na kterém spolupracovali ti nejlepší britští producenti. A tím je úspěch zaručen. Paddy před dvěma lety zaznamenal enormní úspěch také s albem Human, které se několik týdnů drželo na předních příčkách mezi nejprodávanějšími alby Německa.

Paddy si tedy jde svou vlastní cestou a nepotřebuje se ukazovat ve velkých televizních show, jak to nyní dělají jeho sourozenci. Kellyovců je nyní na pódiu jen 6 a slovo comeback je velice silné, ne-li matoucí. Vždyť pořádající agentura v některých médiích Paddyho stále uvádí, že se comebacku zúčastní.

To však rezolutně odmítá Paddyho management - proto s předstihem konstatuje, že turné Kelly Family se Paddy nezúčastní.

Jediné Paddyho vystoupení ve střední Evropě lze navštívit 19. srpna na festivalu Happy Faces v Sedmihorkách u Turnova. Tam Paddy předvede dvouhodinovou show plnou nejen starých hitů, ale také písní ze zbrusu nového alba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám