Hlavní obsah

Jazykové školy volí netradiční způsoby, jak nalákat nové studenty

Novinky, Kamila Biddle

Chcete zažít něco netradičního, co vám přinese užitek? Stačí být v pravý čas na pravém místě – v tomto případě v úterý a ve středu 15. a 16. září v pražském Karlíně, kde na vás bude čekat typický londýnský Double-decker.

Foto: Kamila Biddle

Jazykové školy často nabízí vedle studia cizích jazyků i třeba testování úrovně jazyka.

Článek

Tento král městské hromadné dopravy ve Velké Británii opustil výrobní linku v roce 1963, hned poté se vydal na cestu na Ukrajinu a zpět a od roku 2013 zpestřuje svatby, narozeninové oslavy i firemní akce v České republice.

Setkat se s ním v Karlíně bude jistě výjimečný zážitek. V obou jeho patrech se můžete naučit pár základních anglických frází, získat tipy na zajímavá místa v Karlíně a navíc ti, kteří již tento jazyk ovládají, si jej mohou zdarma otestovat. Na základě výsledku jazykoměření získají doporučení pro další studium.

Tuto formu prezentace svého Dne otevřených dveří zvolila jazyková škola Channel Crossings, která do Karlína (konkrétně do Meteoru) přesídlila letos na jaře.

„Tradiční reklama v metru nebo rozdávání letáků už nám přišla okoukaná, proto jsme se rozhodli jít jinou cestou. Pro zájemce jsou připraveny okružní jízdy 50 let starým veteránem, na cestující dýchne atmosféra starého Londýna. Vzhledem k tomu, že jsme jazyková škola, přišlo nám toto spojení zajímavé,“ uvádí Eva Sommerová z marketingového oddělení Channel Crossings.  

Jazyková škola Channel Crossings se však nespecializuje pouze na angličtinu. V podzimním semestru se mohou studenti hlásit do kurzů dalších světových jazyků jako je němčina, francouzština, španělština, italština a ruština, stejně jako do méně obvyklých až exotických jazyků jako portugalština, norština, čínština, arabština, japonština, chorvatština, holandština či turečtina.

Pro fajnšmekry je také připravena tzv. nalejvárna angličtiny CPE, která připraví studenty na zkoušky v nejvyšším stupni znalosti anglického jazyka, tedy C1/C2. Jako obvykle jsou vedle klasických kurzů otevřeny konverzační kurzy, kurzy připravující na nejrůznější zkoušky, či v Radotínské pobočce také kurzy s možností hlídání dětí.

Pokud jste se rozhodli s jazykem něco udělat, máte jedinečnou příležitost. Double-decker bude v Karlíně korzovat v úterý a ve středu 15. a 16. září od 8 do 18 hodin. Pokud se chcete do prostor školy podívat, máte po oba dny ve stejných časech možnost Channel Crossings navštívit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám