Hlavní obsah

Jarní rejdění masek se chystá v Uherčicích

Novinky, Jana Bystrzonovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní hala v Uherčicích na Hustopečsku bude hostit dětský jarní karneval. Převzala tak štafetu po základní škole, která byla tradičním organizátorem této akce.

Článek

V neděli 29. dubna úderem 14. hodiny se začnou v Uherčické sportovní hale scházet děti v maskách. Začne historicky první Jarní rejdění masek na tomto místě. Pořádá ho provozovatel sportovní haly Ondřej Kušnier.

"Prvotní impuls vzešel od rodičů malých dětí. Základní škola letos nepořádá karneval a je škoda v této tradici nepokračovat. Děti by se měly bavit," vysvětlil Ondřej Kušnier.

Pro malé i velké je připraveno nejedno překvapení. Samozřejmostí jsou hry a soutěže. "Chystáme oblíbenou opičí dráhu, slalom, trefování na cíl a spoustu dalších her," uvedl pořadatel.

Během zábavného odpoledne proběhne soutěžení přehlídka masek. Na závěr příjemného dne jsou všichni zváni na opékání špekáčků u táboráku. Zkrátka nepřijdou ani velcí. Pro ně organizátoři přichystali zajímavé občerstvení.

Reklama

Výběr článků

Načítám