Hlavní obsah

Janovice nad Úhlavou lákají na Medové odpoledne

Novinky, Hana Jakubčíková Sádlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 2. listopadu od 13 do 17 hodin proběhne v Janovicích nad Úhlavou v hale za městským úřadem Medové odpoledne.

Foto: ilustrační foto Městská knihovna v Janovicích nad Úhlavou

Janovice nad Úhlavou lákají na Medové odpoledne

Článek

Medové odpoledne nabídne nejrůznější ochutnávky medových dobrot, k zakoupení budou výrobky z medu, zdobené medové perníčky, svíčky, kosmetiku z medu předvede Lenka Sojková a mnohé další.

Bohatý program nabídne i tvůrčí dílny pro děti i dospělé. Pečení a zdobení medových perníčků předvede uznávaná perníkářka Radka Grösslová, malování Jarka Papežová z Ateliéru s duší, podzimní dekorace ukáže Martina Raiserová, techniku Fimo – Pavla Škutová.

Nebude chybět ani výstava zahrádkářských výpěstků a houbové speciality - hlíva ústřičná. Do akce se zapojili i janovičtí včelaři. Pan Toman z Nýrska zajímavě pohovoří o včelách a předvede živé úly, akce nabídne i včelí fotokoutek.

Medové odpoledne pořádá město Janovice nad Úhlavou ve spolupráci s Českým svazem včelařů, Českým zahrádkářským svazem a Masarykovou základní školou v Janovicích nad Úhlavou, která připravila výzdobu haly za městským úřadem.

Reklama

Výběr článků

Načítám