Hlavní obsah

Jaké je flirtovat s politikou, prozradí Plzeňanům exministryně Daniela Kovářová

Novinky, Alena Lochmannová

Jako Ida Sebastiani vydala Daniela Kovářová již několik povídkových knih. Po úspěchu sbírky vědeckofantastických povídek a mikrohororů Minutové povídky a sbírky povídek o lásce Láskyplné povídky vydává nyní bývalá ministryně spravedlnosti třetí knihu, kterou přijede 15. prosince pokřtít do Plzně.

Foto: Pavel Celba

Můj flirt s politikou aneb Příručka pro ministryně je název nové knihy Daniely Kovářové.

Článek

Můj flirt s politikou aneb Příručka pro ministryně je název nové knihy Daniely Kovářové. Popisuje v ní celou řadu starostí a radostí ministerské práce a života - a to vše svým osobitým stylem s nadsázkou jí vlastní.

Kovářová se narodila v Ostravě, ale dlouhodobě žije se svojí rodinou v obci Štěnovice nedaleko Plzně. Právě do Plzně přijede bývalá ministryně spravedlnosti pokřtít v pořadí již třetí knihu. Kmotry se stanou zpěvačka Vlaďka Bauerová, ředitel  Západočeského muzea v Plzni František Frýda a Jana Potužáková, emeritní ředitelka Západočeské galerie v Plzni.

Křest knihy je pořádán pod záštitou Západočeského muzea v Plzni a Mladé fronty. Zahájení je naplánováno na 17 hodin ve středu 15. prosince právě v Západočeském muzeu v Plzni. Moderátorem křtu bude Jiří Hlobil.

Pokud byste rádi zjistili, jaké je to flirtovat s politikou, neváhejte si přijít poslechnout osobu nejpovolanější, která s ní velmi vážně flirtovala jako ministryně spravedlnosti od května 2009 do července 2010 ve vládě Jana Fischera.

Reklama

Výběr článků

Načítám