Hlavní obsah

Italská ulice v Mělníku bude koncem týdne otevřena

Novinky, Roman Rak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už koncem týdne se řidiči v Mělníku nebudou muset zdržovat v kolonách. Ty dnes dosahují až k obci Kly nedaleko Mělníka. Důvodem je oprava vozovky v Italské ulici. V krátké době je to už druhá oprava této ulice. Následovat bude ještě uzavírka ulice Polská.

Foto: Roman Rak

Práce na zavřeném úseku Italské ulice v Mělníku

Článek

„Komunikaci opravujeme z důvodu výskytu výtluků a trhlin ve vozovce způsobených zimním provozem, aby nedošlo k rozsáhlejšímu poškození vozovky. Na tyto opravy jsou vyčleněny více než dva miliony korun,“ uvedla mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Nina Ledvinová.

V Mělníku se letošní léto opravilo mnoho kilometrů silnic. Nové povrchy byly položeny v ulicích Italská, Cukrovarská, Mladoboleslavská, Nádražní a Kokořínská.

Další opravy plánovány nejsou. Může ovšem nastat mimořádná situace, která si další uzavírky vynutí. Tak tomu bylo i v případě Cukrovarské ulice, kde prasklo vodovodní potrubí a uzavírka zde trvala skoro týden.

V Mělníku se momentálně hovoří a tom, zda má být postaven průtah či obchvat. Cukrovarská a Italská jsou poslední jednosměrné ulice 1. třídy v ČR. I to je tématem nadcházejících komunálních voleb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám