Hlavní obsah

Infotherma 2012 zve návštěvníky na prestižní výstavu kotlů a tepelných čerpadel

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctý ročník největší specializované výstavy k vytápění, úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů byl v pondělí 16. ledna zahájen na Černé louce v Ostravě. Akce potrvá do 19. ledna.

Foto: Josef Zajíc
Článek

Ve všech sálech největšího pavilonu na Černé louce mohou návštěvníci shlédnout nepřeberné množství kotlů a čerpadel a dalších zařízení, které je možné si zakoupit a pořídit v České republice. Po celou dobu výstavy pořadatelé z Agentury Infopres organizují doprovodný odborný program.

V pondělí 16. ledna se dopoledne uskutečnila tisková konference a odpoledne se konaly odborné přednášky k dané tematice.

V úterý 17. ledna je na programu oborový den na téma Teorie a současná praxe využívání tepelných čerpadel v České republice a Evropské unii.

Středa 18. ledna přinese další oborový den s námětem Zásady a principy nízkoenergetické a pasívní výstavby.

Na závěrečný den 19. ledna je připravena konference, která se koná pod záštitou rektora VŠB-TU Ostrava Prof. Ing. Ivo Vondráka, CSc.

Více a podrobněji na: www.infotherma.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám