Hlavní obsah

Iluzionista Michal Nesveda chystá první živé představení po karanténě

Novinky, Jana Kalinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po týdnech, kdy kultura byla doslova u ledu, přichází první z akcí, jež nás vytáhnou z domu. Už na 11. května si mentalista Michal Nesveda přichystal představení, a to i za zpřísněných hygienických podmínek. Pro 100 návštěvníků předvede svou improvizovanou show Kouzla & iluze v pražském kině Dlabačov.

Foto: David Nogol

Michal Nesveda

Článek

Během 60minutového představení Michal nenechá diváky vydechnout. Zamotá jim hlavu, jak je možné uhádnout čísla do slosování loterie, nebo jak se dva lidé mohou shodnout na vybarvování omalovánek. Kromě toho předvede spoustu dalších neuvěřitelných kouzel a experimentů, které přesvědčí, že ne vše se dá logicky pochopit.

„Tentokrát nebudu na pódiu sám, ale pozval jsem si hosta – kouzelnici Adélu Svobodovou, která předvede některá svá kouzla, například změnu outfitů nebo mizení šperků,“ uvedl Michal Nesveda.

Představení Kouzla & iluze je na programu 11. května od 19.00 hodin v sále kina Dlabačov v Praze 6. Vstupenky jsou k dispozici na www.goout.net.

Michal Nesveda se do světa kouzel ponořil už před patnácti lety a ve svých 24 letech má za sebou několik úspěchů na soutěžích a festivalech v Česku i zahraničí. Svou první show vymyslel v 21 letech a nazval ji Nekonečno snů. V lednu tohoto roku mělo premiéru jeho další představení s názvem Továrna na zázraky, s kterým pravidelně vystupuje v Divadle pod Palmovkou.

Další informace na www.michalnesveda.cz. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám