Hlavní obsah

Hvězdy Colours of Ostrava i letos zaplnily ostravské hotely

Novinky, Dana Belušová

Festival Colours of Ostrava i letos přilákal do moravské metropole desetitisíce návštěvníků, kteří se přijeli podívat na vystoupení mnoha českých i zahraničních hvězd. Do festivalové horečky se díky výhodné poloze v blízkosti areálu Dolních Vítkovic zapojily také ostravské hotely Clarion a Imperial.

Foto: CPI Hotels

Fernando Saunders v Clarion Congress Hotelu Ostrava

Článek

Hotely poskytly zázemí nejen návštěvníkům hudebního festivalu, ale i řadě účinkujících.

„Letos u nás bydlela například zpěvačka Aneta Langerová, Lenka Dusilová, Michal Hrůza, kultovní francouzská reggae kapela Dub Inc. nebo třeba americký rockový a jazzový baskytarista Fernando Saunders. S pořadatelskou agenturou Colours Production úspěšně spolupracujeme již čtvrtým rokem a spokojenost je na obou stranách,” zhodnotil ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava, Radim Beneš.

Právě Fernando Saunders si Ostravu oblíbil natolik, že se sem pravidelně vrací. Se svojí kytarou a v dobré náladě ochotně pózoval i se zájemci v hotelu Clarion.

„Kromě běžných návštěvníků a VIP hostů festivalu jsme u nás přivítali například Bratry Ebeny, skupinu Stromboli nebo třeba Kasabian,” dodala Klára Daňková, obchodní manažerka Imperial Hotelu. Oba hotely vyšly vstříc itineráři účastníků festivalu a mimořádně prodloužily dobu podávání snídaní až do 11 hodin. 

Festival zamíchal i gastronomickou nabídkou hotelu, šéfkuchař hotelu Otto Kokoszynski sestavil pro Colours of Ostrava speciální menu. „ I s ohledem na horké počasí měly největší úspěch saláty, steaky nebo třeba osvěžující studená polévka Gazpacho. Samozřejmě nechyběl ani silný vývar na posilnění po náročné noci,” uzavřel s úsměvem Otto Kokoszynski.

Ostravské hotely v letošním roce těžily z řady mimořádných i tradičních sportovních a kulturních akcí. Zvýšený zájem o své služby zaznamenaly během květnového mistrovství světa v hokeji, atletickém mítinku Zlatá Tretra nebo právě proběhlého festivalu Colours of Ostrava.

Stejný zájem pak hoteliéři očekávají také během Dnů NATO & Dnů Vzdušných sil Armády ČR, který je nejen místem setkávání a jednání odborníků a expertů na bezpečnost, ale také stále oblíbenější show pro širokou laickou veřejnost. Hlavní program letošního ročníku proběhne v Ostravě 19. - 20. září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám