Hlavní obsah

Hurvínek všude, kam se podíváš

Novinky, Dana Ehlová

Hurvínek na náměstí, Hurvínek ve školce, Hurvínek mezi prvňáky v základní škole, Hurvínek v kině - to byl doslova "hurvínkovský" den v Dobrušce. Kdy? V úterý 5. září.

Foto: Miroslav Sixta

Hurvínek v Dobrušce.

Článek

Vzácná návštěva se tak trochu znenadání objevila ve městě F. L. Věka, aby potěšila hlavně děti a také pobavila dospěláky. Přestože vloni v květnu oslavil Hurvínek úctyhodnou devadesátku, stále se chová jako neposedný kluk, čerti s ním doslova šijí a skopičiny mu koukají z očí (možná i lezou z uší).  

Během svého pobytu v Dobrušce opravdu nezahálel a stihl toho hodně. Potěšil děti v dobrušských mateřských i základních školách, "zkontroloval" trhovce na náměstí i majitele knihkupectví, diskutoval s návštěvníky i obsluhou restauračních zahrádek a samozřejmě nemohl odmítnou pár "selfíček" s kolemjdoucími.  

Také se jaksi samozřejmě nezapomněl stavit v kině, kde už tuto sobotu - 9. září v 17.30 hodin - poběží repríza zbrusu nového animovaného filmu Hurvínek a kouzelnické muzeum.

Takže těm, co se měli 5. září smůlu a Hurvínka nikde nepotkali, tenhle neposeda vše vynahradí už za pár dní - pokud ovšem zajdou do dobrušského kina.         

Reklama

Výběr článků

Načítám