Hlavní obsah

Hradišťan zahraje pro Uherskohradišťskou nemocnici

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherskohradišťská nemocnice pořádá benefiční koncert cimbálové muziky Hradišťan a jejích hostů. Koncert se uskuteční v sobotu 9. srpna v 18 hodin přímo v areálu Uherskohradišťské nemocnice na travnaté ploše heliportu.

Foto: archiv Hradišťan
Článek

Benefiční koncert Hradišťanu a jeho hostů (herci Slováckého divadla Pavlína Hejcmanová a Tomáš Šulaj, zpěvačky Vendula Pančochová, Kristýna Daňhelová a Katarína Mikulová) je součástí celoročního projektu Uherskohradišťské nemocnice Rok seniora, který podpořil umělecký vedoucí Hradišťanu Jiří Pavlica.

„Rok seniora je velmi dobrý nápad a je třeba jej podporovat. Kromě jiného je to také příležitost připomínat jistou krátkozrakost nastavení hodnot v současnosti. Kdy ti zdraví a úspěšní často zapomínají, že ve vteřině se komukoliv může změnit život a oni se ocitnou v roli těch, kteří sami budou potřebovat pomoc, i oni budou někdy staří..." zmínil k projektu Jiří Pavlica.

Vstupenky na koncert (250 korun za vstupenku) jsou již v prodeji, je možné je zakoupit v prodejně Music Record v Prostřední ulici v Uherském Hradišti, v nemocničním bufetu a na sekretariátu Uherskohradišťské nemocnice.

Koncert 9. srpna v 18 hodin se uskuteční za každého počasí, výtěžek bude použit v rámci projektu Rok seniora na zlepšení prostředí oddělení, na kterých jsou nejčastěji hospitalizovaní senioři. Koncert sponzorsky podpořily firmy Chrištof, ConvaTec a Sběrné suroviny Uherské Hradiště.

Reklama

Výběr článků

Načítám