Hlavní obsah

Hororový cirkus Ohana oslnil Prahu

Novinky, Petr Gongol

Pražské publikum zaujal hororový program cirkusu Ohana, který pro velký zájem prodlužuje svou nabídku až do poloviny května na Letenské pláni.

Foto: Petr Gongol
Článek

První český hororový cirkus s názvem Ohana Horor Cirkus přijel poprvé do Prahy na Letenskou pláň, a to se zcela novou show s názvem Hororová Letná 2019. Cirkus Ohana stojí v Praze již od 1. března a pro velký divácký zájem prodlužuje až do 12. května.

Diváci se mohou těšit na nový koncept zábavy, který v České republice ještě nebyl. Velká artistická show na motivy filmu To i spousta dalších pod cirkusovým stanem evokuje hororovou atmosféru - strach, napětí i nejistotu.

Těšit se lze na adrenalinové vystoupení na Zrezlém kole smrti, oživlou panenku Anabelle, která téměř nemá kosti, sebevražedný vzdušný výstup ve vzdušné síti, vystoupení mrtvé nevěsty na nebezpečné hrazdě smrti, šapitó plné jeptišek i hororových lékařů.

Dále se představí rockoví žongléři či velká ohnivá show popálených zombie. Celá show je provázena hororovým klaunem PennyWeisem, který diváky opravdu nebude šetřit. Postará se nejen o strach, ale i svůj specifický humor.

PRAHA - Letenská pláň 1. 3. - 12. 5., Představení se konají vždy od středy do neděle ve 20:00. Rezervace vstupenek i info +420 721 581 709, Facebook: OHANA HOROR CIRKUS

Reklama

Výběr článků

Načítám