Hlavní obsah

Hokejistky SK Karviná porazily pražskou Slavii 7:2

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napínavé utkání se odehrálo na ledě domácí Karviné v sobotu v podvečer. Hokejistky SK Karviná nedaly pražské Slavii žádnou šanci a vyhrály 7:2.

Foto: Milan Haluška

Foto z utkání

Článek

Domácím se vedlo hned v první třetině, kdy karvinský tým výborně podržela brankářka Klára Peslarová. Karvinské hokejistky se tak po proměně Nikoly Gápové dostaly ve 20. minutě do vedení.

Ve druhé třetině už byla znát nervozita pražské Slávie. V 28. minutě zvyšovala domácí Kateřina Kaplanová na 2:0. Slavii se podařilo díky Samanthy Kolowratové vstřelit gól a stav se změnil na 2:1. Krátce poté však v 37. minutě byla karvinská děvčata znovu o krok blíže výhře, když na 3:1 zvyšovala znovu Kateřina Kaplanová.

Ve třetí třetině na 4:1 skórovala karvinská Vendula Přibylová a krátce poté zkompletovala hattrick Kateřina Kaplanová, když proměnila trestné střílení. O další góly se postarala Nikola Tomigová a Sára Sadilková, která taktéž proměnila trestné střílení. Na konečné skóre 7:2 už Slavie korigovala v poslední minutě zápasu.

Reklama

Výběr článků

Načítám