Hlavní obsah

Hodonínská průmyslovka má dvě nominace do finále soutěže studentského designu

Novinky, Jana Slováková

Hodonínská Střední škola průmyslová a umělecká získala dvě nominace - dvě studentky grafického designu postoupily do celostátního výběrového kola středních a vyšších odborných škol a staly se laureátkami pro soutěž Národní ceny za studentský design.

Foto: Jana Slováková

Petra Pazderková, studentka 4. ročníku hodonínské průmyslovky, se svým kalendářem „Fenomén písma" soutěží o "Národní cenu za studentský design"

Článek

Petra Pazderková, studentka 4. ročníku, se svým kalendářem Fenomén písma a Klára Štefanovičová, studentka 3. ročníku, se sadou plakátů pro festival Divadelná Nitra budou soutěžit o toto prestižní ocenění s vysokými výtvarnými a designérskými školami z celé ČR.

Obě zaslané práce se probojovaly mezi 132 nejlepšími díly mladých studentů grafického designu z 29 středních a vyšších odborných škol z celé České republiky. Nyní postoupily do užšího výběru 34 grafických děl a budou soutěžit o Národní cenu za studentský design.

Studentkám přejeme, aby ve velké konkurenci prací ze všech odvětví designu na „Národní ceně" obstály co nejlépe. Už postup do tak úzkého výběru designových prací svědčí o jejich talentu a skvělé práci na hodonínské střední škole.

Reklama

Výběr článků

Načítám