Hlavní obsah

Hledaného mladíka našli bez života, pohřešovaný školák se vrátil večer domů

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté ze Zlínska pátrali o víkendu po devatenáctiletém mladíkovi z Valašských Klobouk. Mladého muže viděli naposledy jeho kamarádi v pátek 28. února kolem půlnoci v obci Lipina u Valašských Klobouk.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto.

Článek

„Pohřešování chlapce nám příbuzní oznámili v sobotu 29. února navečer, když se mladík nevrátil domů. Policisté prověřovali známé, kamarády a příbuzné pohřešovaného muže a všechna místa, kde by se mohl mladík zdržovat,“ informovala v neděli dopoledne Lenka Javorková, tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Zlínského kraje.

V neděli večer policie pátrání odvolala. „Mladík byl nalezen, bohužel bez známek života, pár kilometrů od místa, kde byl viděn naposledy. Příčina úmrtí je předmětem dalšího šetření, nic nenasvědčuje tomu, že by se na jeho smrti podílela nějaká další osoba,“ dodala policejní mluvčí.

Policisté v neděli pátrali tako po dvanáctiletém chlapci ze Zlína, který se ráno nepohodl s rodiči a kolem osmé hodiny odešel z domu. V tomto případě vše dobře dopadlo.

„Školák se navečer vrátil domů, a tak jsme pátrání po něm odvolali,“ uzavřela Lenka Javorková.

Reklama

Výběr článků

Načítám