Hlavní obsah

Hlasohled radí prozpívat se do nového roku s Tibeťankou Yungchen Lhamo

Novinky, Vladimír Uhlíř

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako každý rok i letos se můžete ve společném zpěvu přeplavit ze starého roku do nového v barokním refektáři kláštera dominikánů v Praze.

Foto: Hlasohled

Yungchen Lhamo, hlas Tibetu

Článek

Hlasohled je aktivitou občanského sdružení Půlnebí. Smyslem Hlasohledu je nabízet zájemcům možnost účastnit se dílen a setkávání, která přinášejí pestré a inspirativní přístupy k lidskému hlasu a zpěvu tak, aby si je účastníci mohli sami vyzkoušet. Proto jsou zde hlasové dílny.

Hlasová dílna pro veřejnost proběhne v barokním refektáři kláštera dominikánů v Jilské ulici v Praze v pátek 30. prosice od 10 do 17 hodin a v neděli 31. prosince od 17 do 24 hodin.

Cílem workshopu otevřeného komukoli je posílit vnitřní Já pomocí vedených písní, zpěvu a mluvené modlitby. Průvodcem bude světoznámá zpěvačka Yungchen Lhamo, již mnoho let označovaná jako "hlas Tibetu".

"Tibeťané už dávno věří, že hlas má moc proměňovat a uzdravovat," říká Yungchen Lhamo. "Účastníkům pomohu využít léčivou moc zvuku k tomu, aby se spojili s vlastními emocemi, probudili své tvůrčí síly a nabili své tělo, mysl i duši životodárnou energií," dodává zpěvačka a lektorka semináře.

Yungchen Lhamo vystupuje převážně a capella. Svým zpěvem, bez doprovodu jakýchkoli nástrojů či hudebníků, je s to udržet v pozornosti veliký koncertní sál.

Více informací, přihlášky a ukázky na www.hlasohled.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám