Hlavní obsah

Historické Harleye ve Zlatém jablku vystřídají další americké veterány

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední příležitost shlédnout legendární americké motocykly mají návštěvníci zlínského Zlatého jablka ještě dnes a zítra. Od soboty 23. července zde však budou k vidění dva hrdinové tradičního místního závodu veteránů a speciálů Wraam meeting a hill race cup Zlín.

Foto: Stanislav Chavík

Závodní motocykl, který bude od 23.7. do 29.7. vystavený ve Zlatém jablku

Článek

Celý následující týden budou ve Zlatém jablku vystaveny historický závodní vůz a motocykl, jako předzvěst 8. srazu amerických veteránů a speciálů, který se uskuteční od pátku 29. do neděle 31. července v obci Držková v Patriot Campu.

Vrcholem akce jsou sobotní závody do vrchu Hill race cup Zlín, kterým bude přecházet polední spanilá jízda Zlínem. Po ukončení závodu se kolona přesune na Náměmstí Míru před Zlaté jablko, kde proběhne slavnostní ceremoniál, vyhodnocení závodníků v kategoriích a předání hlavní ceny za celkového vítěze Hill race cup Zlín.

Tohoto u nás ojedinělého klání se tradičně účastní závodníci z různých koutů ČR i ze zahraničí. Součástí akce je bohatý doprovodný program jako např. vystoupení rock and rolls kapel the Fireballs a the Prisonband (vítězové cen MTV).

Podrobné informace na www.hot-rods.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám