Hlavní obsah

Herec Dušan Sitek zazpívá na své kroměřížské talk show také Řeka Zorbu

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herecké proměny Dušana Sitka. To je název talk show, kterou se známým divadelním a televizním hercem uvádí v úterý 27. února Dům kultury v Kroměříži. Povídání, které bude moderovat jiný herec - Jiří Bartoň, bude obohacené i o pár písní v podání právě Dušana Sitka.

Foto: Petr Mráček

Herce Dušana Sitka můžeme znát i ze seriálu Policie Modrava, brzo se objeví také v seriálu Ulice.

Článek

Dušan Sitek, který dnes žije v Praze, je hercem na volné noze a jde z role do role, předtím byl téměř čtvrt století v angažmá v Městském divadle Zlín. Vytvořil tam plejádu činoherních rolí, ale uspěl i v muzikálech, stěžejní role měl i v titulech Šumař na střeše nebo Řek Zorba.

A právě dvě melodie ze zlínského nastudování muzikálu Řek Zorba by měl živě zazpívat i během své talk show v Kroměříži.

„Vedle toho dost možná dám i písničku Podzim, která je ústřední písní mého připravovaného respektive uvažovaného CD Podzim života," míní Dušan Sitek, který se už brzo objeví také v oblíbeném nekonečném seriálu Ulice. Ale měl by si zahrát i v připravované nové řadě dalšího úspěšného seriálu Policie Modrava.

Na jevišti sklízí v poslední době sklízí úspěchy v ceněných inscenacích jako Králova řeč a Zatmění, nejnověji je součástí hereckého týmu dalšího právě připravovaného divadelního projektu.

„Ano, je to tak,” říká Dušan Sitek. „V pražském Divadle Palace zkoušíme inscenaci Hraběnka, která vznikla podle televizního filmu autora Jiřího Hubače Zámek v Čechách. V televizi hrála hraběnku Jiřina Jirásková, nyní v divadelní verzi to je Eliška Balzerová, která tím oslaví na jevišti své životní jubileum.”

O další novinky a informace kolem své zajímavé profese se podělí herec přímo na kroměřížské besedě.

Povídání nejen o divadle, filmu a televizních seriálech, přičemž určitě dojde i na nejednou veselou příhodu z natáčení, bude moderovat Sitkův kolega - herec Jiří Bartoň. Začátek besedy, která proběhne v Hudebním sále Domu kultury v Kroměříži, je v 18 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám