Hlavní obsah

Hejtman převzal záštitu nad soutěží Miss Plzeň 2011

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Miss Plzeň se mezi Plzeňany těší velké přízni. Plzeň je nejen kulturním centrem, ale také domovem celé řady krásných dívek. Soutěž již zná své finalistky. Ty se až do finálového večera budou věnovat intenzivní přípravě na tento všemi očekávaný večer s velkým V.

Foto: archiv Plzeňského kraje

Hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec převzal záštitu nad soutěží Miss Plzeň 2011.

Článek

Soutěž nyní získala záštitu ze strany hejtmana Plzeňského kraje Milana Chovance. "Může-li podobná soutěž pomoci alespoň jedné z přihlášených dívek z našeho kraje ve startu její profesionální kariéry, budu rád. Jsem si jist, že se pak bude ráda vracet a třeba pomůže i našemu regionu při jeho propagaci v zahraničí. Důkazem toho může být i Helena Houdová, která má světové renomé a přesto je pořád Plzeňačkou,“ uvedl Milan Chovanec, hejtman Plzeňského kraje.

"Pro celý organizační tým je velkou poctou, že Plzeňský kraj v čele s hejtmanem Milanem Chovancem převzal záštitu nad soutěží Miss Plzeň 2011. Město Plzeň se pyšní titulem Evropské hlavní město kultury 2015, Plzeňský kraj se pyšní nepřeberným množstvím krásných žen a dívek. Jsme přesvědčeni, že také díky významné podpoře hejtmana Milana Chovance připravíme návštěvníkům finálového večera nezapomenutelný kulturní zážitek, při kterém bude zvolena nejkrásnější dívka Plzeňského kraje,“ uvedl organizátor soutěže Miss Plzeň Karel Šebek.

Finálový večer se pozvolna blíží. Uskuteční se v pátek 29. dubna v plzeňském Parkhotelu. Při volbě nejkrásnější dívky Plzeňského kraje zasednou na porotcovskou stolici představitelé českého módního a zábavního průmyslu a představitelé z řad partnerů soutěže.

Reklama

Výběr článků

Načítám