Hlavní obsah

Hejtman Plzeňského kraje předal ceny za společenskou odpovědnost

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cenu hejtmana Plzeňského kraje za společenskou odpovědnost pro rok 2013 obdržely v pondělí 24. února společnosti Plzeňský Prazdroj a První chodská, ve veřejném sektoru pak Městský ústav sociálních služeb města Plzně.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Ocenění získaly vždy tři nejlepší firmy v dané kategorii.

Článek

Přihlášku do soutěže podaly téměř dvě desítky subjektů z podnikatelského i veřejného sektoru. Vítězové jednotlivých kategorií z rukou hejtmana Václava Šlajse převzali v pondělí 24. února certifikát potvrzující, že se jedná o "společensky odpovědnou firmu" a také malé umělecké dílo vytvořené dětmi v denním stacionáři Človíček.

„Počet organizací, které se aktivně zapojily do prvního ročníku soutěže, nás velmi potěšil. Potvrzuje se, že zde působí celá řada organizací, které věnují zvýšenou pozornost etice, pečují o své zaměstnance, udržují s nimi dobré vztahy, snaží se zmírňovat negativní dopady na životní prostředí a přispívají na podporu regionu, v němž podnikají,” uvedl hejtman Václav Šlajs.

Ocenění získaly vždy tři nejlepší firmy v dané kategorii. Vyhlašovány byly kategorie: Veřejný sektor, Podnikatelský sektor – organizace nad 250 zaměstnanců a Podnikatelský sektor – organizace do 250 zaměstnanců.

Ve veřejném sektoru byly oceněny tyto subjekty: Městský ústav sociálních služeb města Plzně, Bolevecká základní škola Plzeň a Domovinka – sociální služby, o.p.s.

V kategorii organizací nad 250 zaměstnanců uspěly společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s., Škoda JS, a.s. a Lasselsberger, s.r.o.

V kategorii organizací do 250 zaměstnanců pak byly jako společensky odpovědné vyhodnoceny firmy První chodská, s.r.o., První chodská, s.r.o. a Edolo, s.r.o.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám