Hlavní obsah

Gymnázium Čajkovského od září opět novější

Novinky, Petr Kameníček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S koncem letních prázdnin finišuje na olomouckém Gymnáziu Čajkovského další z řady velkých rekonstrukčních akcí, jež byla v tomto roce zaměřena na elektroinstalaci. Navazuje tím na první polovinu projektu, která byla úspěšně završena v loňském roce.

Foto: Petr Kameníček
Článek

Od letošního školního roku se mohou studenti Gymnázia Čajkovského těšit na modernější zázemí své školy, která tak mílovými kroky dohání hendikep z přechozí éry. Nová elektroinstalace byla doplněna v jednom z pavilonů školy, dále v jídelně a tělocvičnách.

Tím se úspěšně naplňuje vize současného vedení školy v čele s ředitelem Radkem Čapkou, který zahájil ambiciózní modernizační program. Ten začal kompletní revitalizací venkovního sportovního areálu společně se stavbou multifunkční sportovní haly Čajkaréna. Následovalo zateplení školy, výměna oken a rekonstrukce střechy.

Výsledkem je pozitivní vnímání školy v očích veřejnosti, což dokládá neustále se zvyšující počet přihlášek na školu, která má všeobecné, sportovní i jazykové zaměření. Vysokou úroveň školy potvrzují i zahraniční partneři, kteří školu navštívili v rámci projektu Erasmus+, jehož je škola koordinátorem, nebo během výměnných pobytů.

Velké poděkování za zpříjemňování pracovních a edukačních kvalit školy patří nejen vedení školy, ale také jeho zřizovateli, Olomouckému kraji, bez jehož finanční podpory by výše zmíněné bylo jen velmi obtížné. Gymnázium Čajkovského bude i nadále pokračovat i v dalších vylepšováních nejen svých prostor, ale v rámci možností i pedagogického sboru tak, aby bylo naplněno motto „škola s rodinnou atmosférou“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám