Hlavní obsah

Gentlemani se v brněnském klubu poučí o módních trendech

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když mají muži "své dny", musejí mít také vhodné prostředí, kde je trávit. A protože se jedná o sféru podnikatelskou českou, ale i slovenskou, dohodli se na setkání 4. března ve vyhlášeném brněnském restaurantu U kastelána.

Foto: Jana Vicariová
Článek

Dámské kluby jsou již téměř normální záležitostí, pánský klub je u nás spíše výjimkou. První setkání, které proběhlo minulý rok, bylo velmi úspěšné.

Podnikatelé ocenili kromě nově navázaných vztahů, které podporují ekonomiku, což je v této obtížné době více než žádoucí, také vynikající gastronomickou a sommelierskou úroveň. Na letošní setkání je připraveno šéfkuchařem M. Gothem pětichodové degustační menu, k tomu patří samozřejmě i víno.

Šaty a vizáž dělají člověka

Aby se pánové dokázali nejen ve společnosti bavit, ale také chodili patřičně oblékáni a upraveni, pozval Bedřich Snášel, MSc – prezident klubu, módní poradkyni a stylistku Nikol Koutnou. Jejím úkolem bude přítomné zavést do světa současných módních trendů. Můžete být sebevýřečnější, ale v obleku od maturity díru do světa neuděláte.

„Myšlenka založit pánský společenský klub pro gentlemany,“ uvedl Bedřich Snášel „vznikla zhruba před rokem, jako přirozená vývojová fáze dlouhodobě probíhajících hromadných akcí, jako expedice do zahraničí či sportovní turnaje, o něž vzrůstal ze strany okolí členů úzkého kruhu přátel stále větší zájem. Proto vznikla potřeba tyto aktivity organizovat na vyšší úrovni. Navíc oproti dámám, které své zájmy organizují velice úspěšně již nějakou dobu, tady pro pány zatím nebyla takto dostupná možnost setkávání na obecné bázi, existovala pouze úzce zaměřená zájmová sdružení.“

Společnost je otevřená, noví členové jsou vítáni. Informace najdete na www.gentsclub.cz.       

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám