Hlavní obsah

Gastronomický festival Chuť Jeseníků provází velká soutěž

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celkem 111 hodnotných cen připravili organizátoři soutěže, doprovázející gastronomický festival Chuť Jeseníků, pro milovníky kuchyně hor pod Pradědem. Multifunkční trouby, víkendový pobyt v hotelu i lístky na festival - z toho všeho mohou mít šťastní výherci radost.

Foto: Tereza Schreiberová

Plakát soutěže Jeseníky nám chutnají.

Článek

Gastronomický festivalu Chuť Jeseníků probíhá až do 30. září v pětadvaceti restauracích Jeseníků a poprvé v novodobé historii nabízí tradiční jídla Jeseníků. Organizátoři si pro hosty festivalu připravili zajímavou soutěž o více než stovku hodnotných cen.

"Soutěž spočívá ve sbírání samolepek festivalu, kdy za každé jídlo soutěžící dostane od obsluhy restaurace jednu samolepku. Pokud si host dá kompletní menu složené z polévky, hlavního chodu a dezertu, obdrží samolepky tři. Pro účast v soutěži stačí nasbírat šest samolepek, nalepit je na herní kartu a odevzdat do herního boxu. Soutěžní karty i herní boxy jsou k dispozici v každé festivalové restauraci, vysvětlila princip soutěže organizátorka Markéta Ficnarová.

Ptáte-li se, jakými cenami jsou soutěžící motivováni, budete příjemně překvapeni. Trojici výherců čeká rychlé a zdravé vaření v multifunkčních troubách Whirlpool, desítku pak designová kořenka Tescoma, devět výherců obdrží kuchyňské sety Pradědovo. Soutěží se také o víkendový pobyt pro dva ve čtyřhvězdičkovém wellness hotelu Diana ve Velkých Losinách nebo poukázku do Relax centra Kolštejn.

111 cen dává tušit, že šance na výhru je skutečně obrovská. Kompletní informace o soutěži najdete na webových stránkách festivalu zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám