Hlavní obsah

Gabriela Franková se vrací na místo činu, chystá další ročník soutěže MissOK

Novinky, Radim Kašpar

Za pár dní tomu bude pět měsíců, kdy na trůn usedla vítězka prvního ročníku soutěže MissOK. Tou se stala studentka z olomouckého Gymnázia Čajkovského Alžběta Krovová. Co se za tu dobu odehrálo a bude soutěž pokračovat?

Foto: Zuzana Žlabová

Alžběta Krovová - vítězka MissOK

Článek

Všechny finalistky soutěže MissOK i nadále spolupracují s modelingovou a hostesingovou agenturou Frankly Models. Dívky na sobě pracují a některé z nich mají našlápnuto k zajímavé kariéře ve světě modelingu. Příkladem jim může být jednatelka Frankly models Gabriela Franková, která stojí za organizací projektu a na konci března sama zvítězila v nejprestižnější celostátní soutěži krásy v ČR.  

Děvčata se podílejí také na prospěšných projektech. Pro nadaci Martina Zacha na podporu vozíčkářů se podařilo vybrat přes 25 tisíc korun. Vítězky navštívily také postižené děti, kterým přispěly na hipoterapii, konkrétně Jůlinku a Ondru přišly pozdravit přímo domů. Vítězky byly vřele přivítány.

„V dubnu jsem spolu s dalšími vítězkami soutěže MissOK měla možnost předat finanční příspěvek pro Jůlinku a Ondru. Byl to pro nás velice emotivní zážitek. Obě malé děti byly i přes svůj handicap velice veselé a bezprostřední. Přála bych jim do budoucnosti hlavně zdraví a stálý úsměv na tváři,” vyjádřila své pocity jedna z vítězek Hanka Hornischerová.

„Jsem moc ráda, že soutěž krásy mohla pomoct i Jůlince a Ondráškovi. Daly jsme jim alespoň malý důvod k jejich radosti a úsměvu a to pro mě bylo velikou poctou,” přidala se vítězka soutěže Alžběta Krovová.

O své dojmy se podělila i Karolína Kloučková: „Návštěva byla skvělá nejen proto, že každý dětský úsměv člověka potěší – a tyhle děti rozhodně usměvavé byly! Doufám, že se tímto nechají inspirovat i další lidé, kteří mají tu možnost a začnou se snažit pomáhat podobně, jako se o to snaží Frankly models.”

Návštěva zanechala silné pocity také v první vicemiss Evě Holáskové: „Takovými osobnostmi bychom se měli všichni inspirovat. Možná bychom se naučili vážit si toho nejdůležitějšího, zdraví a rodiny.”

Jak je to ale s dalším ročníkem soutěže? Podaří se jej zrealizovat? Zeptali jsme se osobnosti nejpovolanější. „Soutěž MissOK žije a bude pokračovat. Již nyní probíhají detailní přípravy na realizaci dalšího ročníku. Postupně oslovujeme stávající a potenciální partnery. Věříme, že po pozitivních ohlasech, které jsme po galavečeru zaznamenali, bude opět velký zájem a partnerům máme rozhodně co nabídnout,” přiblížila plány Gabriela Franková. 

Druhá z jednatelek společnosti, Jana Lébrová, dodala: „Koncept projektu bude podobný jako loni. Jsem přesvědčená, že dopad soutěže bude ještě větší. Již od září zahájíme aktivní komunikaci se školami, od listopadu budou probíhat castingy a následně semifinále. Závěrečný galavečer se uskuteční pravděpodobně opět na začátku března.”

Miss středních škol Olomouckého kraje představuje unikátní pojetí projektu, který svým zaměřením nemá obdobu. Projektu jsou zapojeni i studenti technických oborů, kteří se podílejí na jeho realizaci a produkci finálového večera. Projekt tak cílí nejen na slečny, které soutěží o korunku krásy, ale koncept Miss by mohl mít podtitul „Školy samy sobě“. Na projektu se celkem podílelo přes padesát partnerů. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám