Hlavní obsah

Frýdou bude v sobotu procházet Mikuláš

Novinky, Kateřina Martykánová

S Mikulášem a jeho družinou se mohou děti setkat v sobotu 6. prosince v nově otevřeném obchodním centru FRÝDA ve Frýdku-Místku během druhého sobotního adventního odpoledne. Čekají na ně opět speciální mikulášské dílničky, čertovská diskotéka, fotokoutek a samozřejmě bohatá nadílka.

Foto: OC Frýda
Článek

Dnešního Mikuláše zná každý, málokdo ale asi tuší, kdo byl tou legendární postavou v biskupském oděvu s dlouhým bílým plnovousem. Předlohou svatého Mikuláše byl biskup, kterého už za jeho života lidé měli rádi pro jeho štědrost a laskavost.

A právě takový bude i ten v obchodním centru FRÝDA. V doprovodu andělů a neposedných pekelníků na ně malí i velcí návštěvníci mohou narazit v sobotu od 15. do 18. hodiny.

„Na všechny čeká cesta nebeskou bránou, ti co zlobili, budou muset projít zkouškou na pekelné váze,” slibuje s úsměvem ředitelka centra Petra Bujnošková a dodává. „Děti se ale určitě nemusí bát, zastání najdou určitě u spravedlivého Mikuláše a laskavých andílků. A nikdo rozhodně neodejde s prázdnou.”

V mikulášských dílničkách se děti naučí vyrábět postavičky čertíků a andělíčků, v čertovském salónu ošklivosti se mohou nechat trošku „vylepšit“ a ve fotokoutku pak proměnu nechat zdokumentovat na památku. Zařádit si potom společně s rodiči mohou děti na čertovské diskotéce.

I tuto sobotu (a nejen během ní) se bude ve FRÝDĚ rozdávat radost dětem z dětského domova ve Frýdku-Místku. „U Stromu splněných přání jsou jejich konkrétní sny a přání zaznamenány ve speciální knize přání a návštěvníci jim mají až do 20. prosince možnost splnit, co si děti vysnily,“ doplnila Petra Bujnošková.

Pro všechny zákazníky i nadále k dispozici balící služba, která zdarma zabalí dárky zakoupené v OC FRÝDA.

PROGRAM MIKULÁŠKÉHO ODPOLEDNE - sobota 6. 12.

14:00 - 18:00  Mikulášské dílničky – výroba čertíků a andílků 

Čertovský salón ošklivosti

15:00 - 18:00   Mikuláš pro malé i velké

Mikulášská nadílka s pekelnou a nebeskou bránou

Čertovská diskotéka

Fotokoutek s Mikulášem a čertem

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám