Hlavní obsah

Frýdek-Místek upravil jízdní řády

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 2. dubna začnou platit úpravy v jízdních řádech MHD. Ve Frýdku-Místku se týkají zejména linek 1, 4, 5, 11, 12, 13 a 14. Některé spoje na těchto linkách byly uspíšeny, nebo opožděny, některé spoje budou vedeny z jiných zastávek a některé spoje byly zrušeny a některé naopak přidány.

Foto: Jana Matějíková

jízdní řády

Článek

Změny v jízdních řádech jsou reakcí na požadavky občanů i představitelů okolních obcí. Změny byly učiněny i v návaznosti na útlum těžby na Dole Paskov, přičemž se vycházelo z údajů poskytnutých společností OKD.

Nové spoje přibyly na čtyřech linkách. Na lince číslo 1 přibyl odpolední spoj z Lískovce (Točna) přes Frýdek na místeckou Riviéru. Sobotní večerní spoj na lince číslo 11 z místecké Riviéry přes Frýdek a Lískovec do Řepišť pojede nově také o nedělích a ve svátky. Nový spoj přibyl na lince č. 13, jedná se o noční spoj ze Staříče přes Sviadnov, Frýdek a Dobrou do Nošovic. A dopolední spoj přibyl na lince číslo 14 z Bašky přes Pržno do Janovic. 

Reklama

Výběr článků

Načítám