Hlavní obsah

Fotomodelka Karolína Bubelová se věnovala dívkám z občanského sdružení Rovné šance

Novinky, Robert Rohál

To, že má fotomodelka Karolína Bubelová srdce na svém místě a sociální cítění, dokázala v sobotu 24. listopadu, kdy navštívila se svým přítelem občanské sdružení Rovné šance ve Valašském Meziříčí.

Foto: archiv KB

Karolína Bubelová s dětmi z o. s. Rovné šance ve Valašském Meziříčí.

Článek

Rovné šance podporují sociálně znevýhodněné děti a jejich rodiny. Poskytují jim odbornou péči – speciálně pedagogické a psychologické vyšetření, doprovázejí je na různá úřední jednání, pomáhají jim s přípravou na vyučování, s vyřizováním úředních záležitostí. Také doučují děti, jednají se školami, různými orgány a institucemi sociální péče. Ve sdružení vykonávají veřejnou službu rodiče dětí, a to ve spolupráci s úřadem práce.

Karolína Bubelová, rodačka z městečka Holešov na Kroměřížsku, přijela s programem, který dívkám a jejich matkám věnovala bez nároku na honorář. Přivezla různé kosmetické přípravky, make up, fotografie a také oblečení. Velmi rychle navázala s účastnicemi neformální kontakt. Zaujala je svým vyprávěním o modelingu, byla milá a přátelská. Dívky a jejich maminky ji okouzleně pozorovaly a poslouchaly.

A potom přišlo to hlavní – Karolína téměř čtyři hodiny trpělivě líčila a upravovala tváře děvčat a jejich maminek. Radila jim, povídala si s nimi, smály se spolu. Bylo obdivuhodné, jak dlouho s úsměvem na tváři soustředěně pracovala. Děti jí zazpívaly několik písní, při nichž byla viditelně dojatá.

Holešovská kráska dala děvčatům dar, který by pro ně jinak nebyl - především z finančních důvodů - dostupný. Umožnila jim setkání se světem modelingu, poskytla ženám důležité rady a všechno jim prakticky ukázala.

Nakonec rozdala své krásné fotografie s osobním věnováním a dlouho se s děvčaty fotografovala. O fotografii s modelkou byl velký zájem. Závěrečným překvapením se stalo značkové oblečení, které jim rozdala. Karolína Bubelová a její přítel Radomil Staněk, který vše organizačně zajistil a modelku přivezl, podpořili dobrou věc – práci se sociálně znevýhodněnými dětmi a jejich rodinami.

Reklama

Výběr článků

Načítám