Hlavní obsah

Folkový festival Toulavej rozezní holešovské zámecké nádvoří

Novinky, Dana Podhajská

Skupina Žalman, Pavel Dobeš, Vojta Kiďák Tomáško s Mirkem Kováříkem v komponovaném pořadu poezie a hudby - to jsou hvězdy třetího ročníku folkového festivalu Toulavej, který se v sobotu 25. července od 14 hodin koná na nádvoří zámku v Holešově.

Foto: Dana Podhajská

Dramaturgem festivalu Toulavej je písničkář Vojta Kiďák Tomáško, který letos v Holešově vystoupí s poetikem Mirkem Kováříkem a pokřtí zde nové CD.

Článek

V průběhu odpoledne a večera vystoupí také kapela Lokálka, Wyrton, Devítka a Pouta, která v Holešově pokřtí své nové CD. Pro návštěvníky festivalu je připraveno také stanování přímo v zámecké zahradě.

„Toulavej je v našem produkčním plánu už tradice. Víme, že v regionu má své příznivce a chceme je potěšit. Vedle kvalitní hudby nabízíme jedinečnou atmosféru zámeckého nádvoří se skvělou akustikou a možnost táboření v zámecké zahradě. Festival Toulavej má své kouzlo," řekl k nabídce ředitel pořadatelského Městského kulturního střediska Holešov Pavel Chmelík.

Vstupenky na festival je možné koupit on-line na www.holesov.info, osobně na MIC v Holešově, v Zelenáčově šopě ve Zlíně nebo přímo na místě v den konání akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám