Hlavní obsah

Fírfest zve již na pátý ročník a slibuje skvělou zábavu

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pátý ročník hudebního festivalu Fírfest 2013 se bude konat 7. 9. 2013 na tradičním místě na zahradě u Fírovy pivnice v Ústí nad Labem. I letos je pro návštěvníky připravená skvělá muzika a zajímaví hosté.

Foto: pořadatel

plakát Fírfest 2013

Článek

Festival má již v Ústí nad Labem svoji tradici a koná se právě na začátku školního roku, aby všichni školou povinní i nepovinní vykročili do školy s dobrou náladou. Za malými návštěvníky přijde kouzelník. Uvidíte vystoupení šermířů a také ukázky bojového umění.

Uslyšíte Millenium Falcon, což je mladá kapela z Ústí, mosteské Cumbal, kteří již k Fírfestu patří, ústeckou kapelu Nerrea či legendu rockové muziky a skvělého člověka Miloše Dodo Doležala. Jako hosté z Moravy se představí kapela Tchoři s punkovým rytmem. Tato kapela rozdává humor a baví své posluchače svým osobitým výrazem, tvorbou a převleky. Pozvání přijali i děčínští Destroyself a samozřejmě domácí New Black Jack.

''Jako headlineři letošního ročníku vystoupí liberečtí Nobody Knows, které jsme pro vás pečlivě vybírali a myslíme si, že nebudete litovat,'' prozradili pořadatelé akce.

Návštěvníci boudou mít možnost zahrát si na vojáky. Tým z airsoftové střelnice totiž připravil novou hru s terči a náhodnými překážkami - střelbu na čas a body. Tečkou na závěr bude již tradiční ohnivá show.

Vstupné je 150,- Kč, pro prvních 30 návštěvníků bude zvýhodněná vstupenka. Začátek je ve 13:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám