Hlavní obsah

Finále 3. ligy družstev v biliard-hockeyi hostil Žďár nad Sázavou

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středa 17. listopadu neznamenala pouze státní svátek, ale pro hráče biliard-hockeye ve Žďáru nad Sázavou také finálové klání místní 3. ligy družstev.

Foto: Tomáš Vítámvás

finálový zápas týmů Hamry nad Sázavou & Vatín a PITWAS Žďár nad Sázavou mezi hráči Ludvíkem a Macháčkem

Článek

V sobotu 13. listopadu se výprava Žďáru nad Sázavou účastnila závěrečného turnaje kvalifikace na Mistrovství ČR 2010. Turnaj se konal na ZŠ Volgogradská v Ostravě. [celý článek]

Petra Zajíčková (BHL A.Počtová Žďár n. S.) hájila náskok v čele Českého poháru 2010 a Vojtěch Ludvík (BHL ZEKATEL Žďár n. S.) s Robinem Homolkou (BHL A. Počtová) se snažili proklouznout na postupové příčky. Jak v případě Zajíčkové tak Homolky může Žďár slavit úspěch. Ludvík se bude MČR účastnit pouze v pozici náhradníka.

Nejlepším mladším žákem byl František Macháček jun. (BHL A. Počtová) a má tak jistý postup na MČR z druhé příčky své kategorie. Ze hráčů Žďáru nad Sázavou si zajistili postup na závěrečný turnaj MČR také Tomáš Vítámvás a Jan Vítámvás v kategorii muži, Marcela Kabrdová v ženách, Michal Martinčič a Robin Homolka ve starších žácích.

Ve středečním finále 3. ligy družstev se utkaly nejlepší týmy po základní části. Největším favoritem byl tým PITWAS Žďár nad Sázavou a ten také své ambice ukázal.

Hned v prvním utkání porazil RETRO Žďár nad Sázavou 7:1. V závěrečném souboji o celkové prvenství se sešel s druhým neporaženým dne a to složeným týmem Hamry nad Sázavou & Vatín.

V jeho sestavě nastoupili hned dva prvoligoví hráči, doplňění hráčka druhé ligy a amatérským hráčem Jaromírem Pajlem z Hamrů n Sáz.. Bylo tak jasné, že ve finálovém kole budou prim hrát zkušenosti. Ty se projevili především v závěru celého utkání, které v poměru 4:1 ve svůj prospěch obrátili hráči týmu Hamry n. S. & Vatín a stali se tak držiteli titulu Mistr 3. ligy družstev 2010 – sk. Žďár nad Sázavou.

Informace o turnajích a místních soutěžích jsou k dispozici na http://vysocina.billiardhockey.cz/ a na www.ushsbrno.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám