Hlavní obsah

Filozofická fakulta Západočeské univerzity otevírá dveře uchazečům o studium

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filozofická fakulta Západočeské univerzity v Plzni letos připravila dva termíny dnů otevřených dveří.

Foto: Alena Oudová

Návštěvníci úterního Dne otevřených dveří budou moci v přátelské atmosféře diskutovat se zástupci jednotlivých kateder o studiu daných oborů.

Článek

Informační odpoledne pro uchazeče o studium na Fakultě filozofické se uskutečnilo v pondělí 14. ledna od 16.00 hodin v areálu Západočeské univerzity v Plzni na Borech v posluchárně EP 130. Dveře odborných pracovišť a kateder otevře fakulta dokořán v úterý 15. ledna od 15.00 hodin v budovách v Sedláčkově a Husově ulici.

Návštěvníci úterního Dne otevřených dveří (DOD) budou moci v přátelské atmosféře diskutovat se zástupci jednotlivých kateder o studiu daných oborů.

"Na DOD chceme ukázat především praktickou stránku našich oborů. Zájemci o studium například mohou navštívit antropologické a archeologické laboratoře," uvedl Mgr. Tomáš Hirt, Ph.D. z Katedry antropologie FF ZČU.

Archeologickou laboratoř návštěvníci naleznou v místnosti č. 009 v Sedláčkově 15 od 14.00 do 16.00 hodin a antropologickou laboratoř v místnosti č. 008 v Husově 11 od 16.00 do 18.00 hodin.

Jaký benefit studium na Filozofické fakultě Západočeské univerzity v Plzni nabízí a čím může potenciální studenty fakulta zaujmout?

"Výuka na FF stále výrazněji zohledňuje požadavky trhu práce, naši absolventi nacházejí uplatnění ve státním, soukromém i nevládním sektoru," doplnil Hirt.

Reklama

Výběr článků

Načítám